Otsikko

AJANKOHTAISTA

Päivitetty - Updated 16.09.2015 22:15

 

Jäsensihteeri tiedottaa!
Osoitetiedot: Muistathan päivittää mahdollisesti muuttuneet yhteystietosi jäsensihteerille Näin varmistat postien perille tulon jatkossakin.

Uudet jäsenet: Kerhon jäsenmaksu maksetaan aina kalenterivuosittain ja vuosi lähenee jo loppuaan, joten jos olet liittymässä jäseneksi tämän vuoden (2015) aikana, niin tulemme käsittelemään anomuksesi heti vuoden 2016 alussa.
Ykköslaatudiplomit
AUSTRALIANTERRIERIKERHO RY:N YKKÖSLAATUDIPLOMI 2015
Aussikerhon hallitus päätti herätellä henkiin unholaan jäänyttä Ykköslaatudiplomia. Aikoinaan Ykköslaatudiplomia kehiteltiin ajatuksella, että se kannustaisi myös kotikoiran omistajia hakemaan tuomarin arvostelu koirastaan.

Nykyisellään Ykköslaatudiplomi on suunnattu sellaisille Aussikerhon jäsenille, joiden aussit ovat aktiivisesti eri tapahtumiin osallistuvia koiria. Palkitsemisella halutaan kannustaa ja rohkaista sellaisiakin harrastajia, joiden koirat eivät ehkä ole niitä kaikkein kirkkaimpia Agility- taikka näyttelytähtiä, mutta joiden osallistuminen ja merkitys lemmikkiperheenjäsenenä ei ole yhtään sen vähäpätöisempää.

MYÖNTÄMISPERIAATTEET: (jokin näistä 4:stä)
3x Erinomainen tulos näyttelystä v.2015 aikana
3x Vähintään 3-palkinto (3-tulos) tokon alokasluokassa v.2015 aikana
3x Hyväksytty tulos Rallytokossa v.2015 aikana
3x Hyväksytty tulos Agilitystä v.2015 aikana

ANOMINEN:
Anotaan tammikuun 2016 aikana Aussikerhon hallitukselta vapaamuotoisella kirjelmällä, josta käy ilmi hakemusperusteena olevat tulokset. Anomus toimitetaan yhdistyksen sihteerille . Hakijan on oltava Aussikerhon jäsen.

PALKITSEMINEN:
Helmikuussa v.2016 vuosikokouksen yhteydessä palkitaan omalla ruusukkeella ja plakaatilla

PALKITTUJEN JULKAISEMINEN:
Myönnettyjen ykköslaatudiplomien saaneet koirat julkaistaan vuoden 2016 keväällä ilmestyvässä Aussilehdessä ja/tai kotisivuilla kuvan kera muiden ansioituneiden aussien tapaan.
 
Jalostustarkastus 4.10.2015 Lahdessa

Jalostustarkastus järjestetään 4.10.2015 klo 11.00 alkaen
Paikka: Renkomäen halli
osoite: Simolankatu 2, 15680 Lahti
Tarkastavat tuomarit: Harri Lehkonen ja Nina Janger

Sitovat ilmoittautumiset 18.9.2015 mennessä osoitteella Pia Nyberg Högåkerintie 81, 07130 Anttila
tai s-postilla: australianterrierikerho(at)gmail.com

Ilmoittautumiseen tarvitaan seuraavat tiedot:
Koiran rekisterinumero, virallinen nimi ja sukupuoli
Omistajan nimi, osoite ja sähköposti

Koirat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, enintään 20 koiraa.
 
Koulutuspäivä 25.10.2015 Helsingissä
Australianterrierikerho ry:n jalostustoimikunta järjestää koulutuspäivän Helsingin Vinttikoirakeskuksen koulutustiloissa sunnuntaina 25.10.2015 klo 11.00 alkaen.

Tilaisuus on maksuton yhdistyksen jäsenille mutta vaatii sitovan ennakkoilmoittautumisen sähköpostilla jalostustmk(at)australianterrierikerho.fi 18.10.2015 mennessä. Ilmoita samalla, jos sinulla on jotain ruoka-aineallergioita. Päivän aikana on tarjolla kahvia, teetä sekä suolaista että makeaa syötävää. Ei-jäsenille hinta 20,00 euroa, maksetaan tilille FI09 2158 1800 0286 43, käytä maksaessasi viitettä 123 ja lähetä ilmoittautuessasi kopio maksusuorituksesta.

Aiheet:
Eläinlääkäri, sertifioitu akupunkturisti, ulkomuototuomari ja kasvattaja Marja Kosonen:
- Koirien patellaluksaatio.
- Akupunktio koirien kivunhoidossa.

Ulkomuototuomari ja kasvattaja Nina Janger:
- Australianterrierin rotumääritelmän tulkinta.
Rotumääritelmän tulkinnan uusin versio on valmistunut 2015 ja sitä käytetään ulkomuototuomareiden koulutuksessa. Se on tarkoitettu myös kasvattajille ja harrastajille ohjeeksi. Lisäksi käydään läpi ulkomuototuomarikoulutusta ja myös sitä, mitä se vaatii rotujärjestöltä ja tutustutaan hieman SKL:n ulkomuodon ja käyttäytymisen jalostustarkastuksiin.

Jalostustoimikunta:
- Australianterrierin JTO (Jalostuksen tavoiteohjelma) päivitys.
Kasvattajilta ja rodun harrastajilta toivotaan runsasta keskustelua ja mielipiteiden vaihtoa koskien JTO:ta. Suomen Kennelliiton sivuilla (kasvatus ja terveys > rotujen jalostusohjelmat) on JTO:n mallirunko suurilukuisille roduille ja ohje nähtävillä, johon jokainen voi tutustua etukäteen.

Tervetuloa!
 

 

   

 

© Australianterrierikerho ry.