AVOCATION WONKIDOO

AVOCATION WONKIDOO FIN52622/05

synt 31.10.2005, uros / male
i FIN MVA S MVA AVOCATION AMAZING RACE FIN28753/03
e FIN MVA AVOCATION COMA BENERICES FIN41647/99
kasv LÄMSÄ ORVOKKI KUUSAMO
om SIITARI-PARKKINEN PIA  YLIKIIMINKI

» KoiraNet

2 0 0 7
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

06.01.2007 KV KAJAANI MÄKINEN MAIJA

Iloisesti esiintyvä maskuliininen juniori. Kookkaanpuoleinen, hyvä pitkä pää, hyväasentoiset, kookkaat korvat, hyvät silmät ja purenta. Hyvä kaula, tasap. kulmautunut, hyvä runko ikäisekseen, hieman pitkä lanneosa. Hyvä häntä, liikkuu tasapainoisesti mutta edestä löysin kyynerpäin. Sileä, kiiltävä karva, johon toivoisin lisää karkeutta. Mukava luonne.
JUN EH2

28.04.2007 KV LAHTI VIIRTELÄ TARMO

Hyvä koko. Pitkä pää. Hyvä purenta ja ilme. Suurehkot korvat. Riittävä kaula. Hyvin kulmautuneet, mutta hieman etuasentoiset lavat ja uloskiertyneet tassut. Hyvä rungon pituus ja syvyys. Hieman kaareva selkälinja. Hyvä häntä ja reilut takakulmaukset. hyvä karvan laatu. Hermostunut käytös. Kyynärpäät ulkona liikkuessa ja hieman töpöttävä askel.
NUO H

12.05.2007 K OULU AAS-LUNDAVA ASTRID

Erittäin hyväntyyppinen, suuri. Hyvä pää ja ilme. Pitkä elegantti kaula. Hyvä selkälinja. Hyvin kiinnittynyt häntä. Erittäin hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu reippaalla askeleella. Erittäin hyvä terrierin luonne.
NUO ERI1

21.07.2007 E RUOVESI HEIKKINEN-LEHKONEN P

30,5 cm, vielä korkeajalkainen ja vielä kevyt konaisuus vaikka rungon pituus onkin oikea, myös päässä tarpeeksi pituutta, hieman korkea otsapenger ja hieman isot korvat, pitkä kaula, hyvä selkälinja, pysty lapa ja olkavarsi, selvästi käyristyvät eturaajat ja ulkokierteiset käpälät hyvät takakulmaukset erinomainen karva ja väri, häntä kaartuu vain hieman.
NUO EH3