Australianterrierikerho ry:n päänäyttely 7.8.2014 Helsingissä

ERIKOISNÄYTTELY 2014 – ANNUAL SPECIALITY 2014

Tervetuloa Australianterrierikerho ry:n päänäyttelyyn Helsinkiin. Näyttely on Drive-In. Mukana myös pennut (5-alle 7kk & 7-alle 9kk) ja jälkeläisryhmät.

Paikka: Helsinki, Tuomarinkartano
Aika: 7.8.2014. Arvostelu alkaa klo 10.
Palkintotuomari: Diane Riley, Uusi-Seelanti, varalla Yvonne Cannon, Irlanti.

Tuomariesittely:
Diane Riley (ent. O’Keefe) on omistanut ja kasvattanut australianterrierejä vuodesta 1977 lähtien kennelnimellä Tasdale. Koko hänen perheensä kasvattaa koiria ja harrastaa näyttelyjä. Dianen vanhemmat ovat omistaneet, kasvattaneet ja näyttelyttäneet bullterrierejä kennelnimellä Brixton vuodesta 1963 lähtien, hänen isosiskonsa kasvattaa welsh gorgeja ja pikkusiskolla on borderterrierejä, boksereita ja hän jatkaa vanhempien bullterrierikasvatusta.

Australianterrierien lisäksi Diane on omistanut ja/tai kasvattanut bullterrierejä, borderterrierejä, lakelandinterrierejä ja boksereita. Hän on vienyt australianterrierejä Australiaan, USA:han ja Suomeen.

Diane on ollut ulkomuototuomarien paneelin jäsen vuodesta 1989 lähtien, ja hänellä on arvosteluoikeudet Championship -tason näyttelyissä terrieri-, utility- (vastaa lähinnä vanhaa palveluskoiraryhmää; käänt.huom.) ja gundogryhmälle (gundogs käsittää mm. lintukoirat ja noutajat; käänt.huom.). Hän on myös jäsen Junior Handler -arvostelupaneelissa. Uuden-Seelannin lisäksi Diane on arvostellut Australiassa ja USA:ssa.

Edellä kerrotun lisäksi Dianella on pitkä kokemus erilaisesta koirayhdistystoiminnasta. Hän aloitti Canterburyn Junior Kennel Club:n sihteerinä vuonna 1978, ja sen jälken hän on toiminut mm. Australianterrieriyhdistyksen jäsenenä ja puheenjohtajana, Canterburyn Terrieriyhdistyksen jäsenenä ja puheenjohtajana, Eteläsaaren Bokseriyhdistyksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana sekä Canterburyn Bullterrieriyhdistyksen puheenjohtajana.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumisten tulee olla maksettu ja jätetty postiin viimeistään 16.7.2014 mennessä. Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti – pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen.

Ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen:
Piia Keskimaa
Kap Hornin katu 4 A 20
00220 Helsinki
Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä pdf-muodossa

Ilmoittautumismaksu:
28 e, pennut ja veteraanit 20 e, yli 10-vuotiaan veteraanit ilmaiseksi veteraaniluokassa. Ilmoittautumisen tulee olla maksettu ja postitettu viimeistään 16.7. Liitä maksukuitti tai sen kopio ilmoittautumisen mukaan.

Tilinumero, johon ilmoittautuminen maksetaan:
tilille FI09 2158 1800 0286 43 (tai 215818-28643) / Australianterrierikerho ry
käytä viitettä 52430.

HUOM: Ulkomailta maksettaessa maksaja vastaa pankkikuluista –
ilmoittautumismaksu suoritettava täysimääräisenä vastaanottajan tilille.

Järjestäjä: Australianterrierikerho ry

Ilmoittautumista koskevat tiedustelut: Piia Keskimaa, puh. 040 833 3130 (ilt.) tai email: piia.keskimaa@elisanet.fi

Muut tiedustelut:
Piia Keskimaa, puh. 040 833 3130 (ilt.) tai email: piia.keskimaa@elisanet.fi

Näyttelyyn osallistuvien koirien on oltava rokotettuja SKL-FKK:n rokotusmääräysten mukaan. Koirien tulee olla tunnistusmerkittyjä. 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Antidoping –valvonta
Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping –säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2007. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Lisää tietoa löytyy täältä (linkki osoitteeseen www.kennelliitto.fi > Toiminta > Antidoping).

*************

ATC -speciality 2014 in Helsinki, Finland
Welcome to Australian Terrier Speciality 7.8.2014

Judges: Diane Riley, New Zealand, Reserve: Yvonne Cannon, Ireland
Organizer: Australian Terrier Club of Finland

How to enter your dog to the show?
Entries must be paid and mailed by 16. July 2014 to the address:
Piia Keskimaa
Kap Hornin katu 4 A 20
00220 Helsinki, Finland

The entry form in pdf format can be found here – you can print it out and send it by mail.

Note that entries sent by mail must be paid and posted by 16. July 2014. Entries must be accompanied by proof of paid entry fee. Also attach to the entry form a copy of your dog’s pedigree (without it the dog cannot compete in the show) as well as copies of possible champion titles (for champion class).

Payments from abroad: IBAN FI0921581800028643, BIC NDEAFIHH

Entry fees: dogs to JUN, INT, OPEN or CHAMPION class: 28 e. Puppies, Veterans: 20 e. Over 10 yrs old veterans to veteran class: free. To enter in Champion Class a copy of champion certificate is needed. If mentioned certificates are missing, the dog will be automatically entered in Open Class.

NOTE: When paying abroad you must cover all the bank costs – the entry fee must be paid in full to the recipient’s account.

Information regarding entries:
Piia Keskimaa, tel.+358 40 833 3130 (evenings) or email: piia.keskimaa@elisanet.fi

Other questions:
Piia Keskimaa, tel.+358 40 833 3130 (evenings) or email: piia.keskimaa@elisanet.fi

Vaccination instructions
The show is subject to the vaccination directions approved by the Finnish Kennel Club. All dogs participating in the show or trials must have a valid certificate of vaccination against distemper and rabies. Please note that all vaccinations, both valid and previous, must be marked on dog’s Certificate of Vaccination (EU). Please, check the custom regulations for importing dogs to Finland. Check also your own country’s regulations when turning back.

Anti-Doping
The Anti-Doping rules, approved by the Council of the Finnish Kennel Club (27.11.2005) have come into force on 1.1.2007. These rules concern all the shows, trials and tests approved by the Finnish Kennel Club. Visit also www.kennelliitto.fi for current information.

Docked dogs
Docked dogs born after 1.1.2001 are not allowed to participate shows held in Finland. OBS! The docked dogs are allowed to enter the WDS but NOT the other shows.