TERVEYSKYSELYKAAVAKE

Täytä sähköisesti tai tulosta lomake ja lähetä jalostustoimikunnalle:
Pia Nyberg, Högåkerintie81, 07130 ANTTILA

Australianterrierikerho ry kerää jatkuvasti tietoja aussien sairauksista. Kaikilla, myös kerhoon kuulumattomilla, on mahdollisuus osallistua ja jokaisen aussinomistajan
toivotaan vastaavan kyselyyn.

Jokainen vastaus on erittäin tärkeä ja tervetullut!

Tietojen julkisuus

Kaikki tiedot, jotka omistaja tai kasvattaja on koirasta jalostustoimikunnalle ilmoittanut, ovat julkisia. Jalostustoimikunta ylläpitää listaa terveystiedoista. Tiedot palvelevat koko rotua ja kaikkia kasvattajia. Omistajatietoja emme julkaise.

Tärkeää

täyttäessäsi kaavaketta muista merkitä koiran mahdollisimman tarkat tiedot ja mahdollinen sairastumis- / diagnosointi – ikä. Tämä on tärkeää tilastoidessamme sairauksien / vikojen esiintyvyyttä ja puhkeamisikää.

Kiitos vastauksestasi !
Australianterrierikerho ry / jalostustoimikunta

(Tästä lähetettynä kysely menee suoraan jalostustoimikunnalle.)

  • VIRALLISET TUTKIMUKSET

    Onko koirallesi tehty seuraavia virallisia tarkastuksia? (Jos vastat kyllä, niin täytä myös tutkimustulos- ja päivämäärätiedot)
    Jos vastasit kyllä, niin muistathan päivittää koirasi terveytiedot myös Hannes Lohen tutkimusryhmälle. Linkki päivitykseen https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/18306/lomake.html
  • SAIRAUDET JA VIAT

    Onko koirallasi todettu jokin seuraavista sairauksista tai vioista? (Jos vastat kyllä, niin täytä myös tutkimustulos- ja päivämäärätieto)
  • NARTUT

  • UROKSET