Piia Keskimaa on poissa

Marraskuun harmaa torstai muuttui vielä harmaammaksi, kun saimme tiedon Piia Keskimaan äkillisestä menehtymisestä.
Piia aloitti Australianterrierikerho ry:n hallituksessa vuoden 1996 alusta. Hänen koiraharrastuksensa oli alkanut edellisenä vuonna, kun he puolisonsa Juhan kanssa hankkivat ensimmäiset aussinsa; Hubben (Whangdoodle Prince Hubert) ja Ranen (Bayjet Indiana Jones Jr.). Näiden aussipoikien jälkeen Piialle ja Juhalle tuli aussityttö Rätti (Melukylän Pikkumusta), ja myöhemmin myös Rätin tytär Riepu (Melukylän Tuoksuva Tukka) liittyi perheeseen.
Alusta alkaen Piia toimi myös yhdistyksemme rahastonhoitajana. Piia hoiti myös jäsensihteerin ja näyttelytoimikunnan puheenjohtajan tehtäviä. Puheenjohtajana hän toimi 2005 – 2010. Piian tietomäärä koirayhdistyksen toiminnasta oli valtava. Varsin usein viime aikoinakin hallituksen kokouksessa turvauduimme repliikkiin: ’Kysytään Piialta!’
Piian luopuessa puheenjohtajan pestistä hän kirjoitti: ’Kiitos ja näkemisiin – ei kuitenkaan hyvästit.’ Nyt on kuitenkin hyvästien aika. Australianterrierikerho muistaa lämmöllä ja kunnioituksella Piian merkittävää työpanosta yhdistyksessämme. Jäämme kaipaamaan sydämellistä, rehtiä ja aikaansaavaa ystäväämme. Voimia ja jaksamista Juhalle.